vrijdag 4 juli 2014

Waarom 2nd Maison?

Tja, dat is zo gegroeid. Je knapt  eens een meubeltje op, en nog een, en nog een... En het werd steeds leuker., en ik ontwikkelde steeds meer een bepaalde stijl... .. In de richting van Riviera Maison, Riverdale moest het worden. Ik ben er weg van, maar helaas is mijn budget  te klein...maar als je hoofd vol zit met creatieve ideeen, zo vol dat je er niet van kan slapen zit er nog maar een ding op: aan de slag! Dat deed ik dus...  Het werd eigenlijk te gek... Want je huis wordt te vol. Ok, dan verkoop je maar wat.
Maar dan vond ik weer een ander leuk meubeltje en begon ik weer opnieuw. Ook mijn man begon zich ermee te bemoeien en had goede tips en leuke ideeen... Ineens hadden we samen het virusje te pakken! En het gaat niet over..we blijven elkaar maar aansteken...
Het is zo leuk om van een simpel kastje, tafeltje of iets anders iets bijzonders te maken! En dan aan het eind als kers op de taart een mooie tekst erop!
In het begin bestelde ik de meubelstickers online, maar het aanbod was soms niet wat ik zocht...dus  ging ik zelf aan de slag en dan kunnen we natuurlijk meteen weer veel meer maken.
En langzamerhand werd onze hobby een passie, en zijn we er altijd mee zoet.
Maar er zijn ook vrije dagen die we vrij houden, en dan zeg ik: vandaag doen we lekker niks.
Dat lukt dan een uur want in no time zijn we al weer iets aan het maken.

Ik ben er nog niet uit wat ik leuker vind: landelijk of brocante. Dus eigenlijk mixen we die twee stijlen een beetje. En dan wordt het dus best een gezellige boel..
We doen gewoon wat we leuk vinden, en waar we vrolijk van worden, en aan het eind moet het zo mooi zijn geworden dat we het zelf willen houden.
Dat kan natuurlijk niet allemaal. Want dan moeten we er nog een paar huizen bij hebben....
En zo kan  het gebeuren dat veel meubeltjes dus een tweede huis krijgen: une 2nd Maison
Want de meeste meubelteksten zijn in het Frans, dus de naam dan ook maar.
Soms vragen mensen ook of we meubeltjes opknappen in opdracht: dat kan. Maar het blijft een hobby, dus we nemen de tijd. Geen haastklussen. En het moet wel een beetje in ons " straatje" passen.
En we moeten -helaas- soms ook nog even werken. Dus alles gebeurt in onze vrije tijd.

Nou, en als je dan toch de meubelteksten maakt kunnen we ook meteen tekstborden, muurstickers, raamstickers ed maken. Of op een wandbord, dus die maken we soms dan ook.
We hebben het woord " vervelen" dus maar geschrapt in ons woordenboek, daar hebben we geen tijd voor, het is allemaal veel te leuk om te doen.
Kijk af en toe eens rond op onze website, misschien kunnen we jou ook wel ergens blij mee maken! Of haak in op onze facebookpagina, 2nd Maison Living , zo ben je altijd op de hoogte van wat we voor leuks hebben!
Heb je vragen, opmerkingen of zoek je iets speciaals: stuur ons een mailtje en we kijken of en hoe het mogelijk is.
Dus: Bienvenue a 2nd Maison!

Carl en Yvonne
 www.2ndmaison.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie posten